Jurnal de Gânduri

3

Planeta Pământ este o planetă a liberului arbitru. Care realitate o alegem noi pentru noi cu adevărat?

La ce ne gândim, aceea ajungem să manifestăm.
Este esențial să ne amintim că contemplarea personală zilnică ne expansionează percepțiile conștiente în frecvențe din ce în ce mai înalte ale realității. Pe măsură ce stările noastre de conștiință zilnice se expansionează în dimensiuni din ce în ce mai înalte,
experiențele vieții voastre de zi cu zi se schimbă până la profund, adică la nivel de celulă și ADN. Să ne activăm întregul corp fizic și să aducem întreaga gândire a creieruluiori activarea creierului completă în manifestare. Simplu fapt că stăm noi cu noi înșine în liniștea cămăruței sufletului, în sinea noastră ne unește și întregește, să FIM ceea ce suntem cu adevărat. Să ne ascultăm propria noastră intuiție și propriul nostru sine divin și uman, să intrăm în chiar miezul ființei noastre și să ne dăm seama în cele din urmă că noi stăm la cârma a tot ceea ce se petrece în viața noastră.

Autodisciplina care presupune o disciplină liber consimțită este ușa spre vindecare, spre eliberare, spre sfințire, spre mântuire și spre desăvârșire. Primul pas este să ne conectăm prin CUVÂNT și apoi în timp asimilăm și integrăm la nivel de sentiment, de emoție, de atitudine. Suntem susținuți de fizica cuantică și de rezultatele celor care au ales să practice tehnica afirmațiilor, care sunt în esență forme gând benefice și în chintesență rugăciuni care respectă principiul Christic, tot ceea ce avem nevoie să fie arătat, expus ca solicitare, să cerem la timpul prezent, să mulțumim și să manifestăm ca și cum am fi primit deja. Exact asta fac afirmațiile.

Ileana a concentrat câteva afirmații de bază și la fiecare câteva secundare pentru a ne face o imagine mentală pentru ce solicităm. Precizează ferm că ele sunt scrise la modul personal, individual, adică fiecare când începe să le citească le preia ca fiind ale lui. EU SUNT se referă la dumneavoastră, la fiecare persoană care citește. Ileana a creat această pagină pentru a reveni cu ușurință fiecare să se inspire în funcție de necesități și aspirații, urmând și articole aferente. Aceste gânduri sunt o formă de autodisciplină a minții iar când alegem să le lucrăm corect și conștienți, în contemplare ori în scris apar roade magnifice.

Gândurile în profundă esență sunt susținute de ultimile cercetări din psihologia și fizica cuantică. Deși o regăsim propovăduită printre rânduri și în Evanghelie această tehnică, acest aspect printre multe altele, Ileana îl dezvoltă în prima trilogie de cărți la care lucrează.

Ileana face precizarea că aceste afirmații se pot lucra ori transmite mental și pentru cei dragi din familie, că este vorba de partenerii de viață, copii, părinți, alți membri ai familiei ori prieteni ori semeni, ÎNSĂ optim este ca fiecare gând emis să respecte liberul arbitru divin al celuilat pentru simplu motiv ca binele care îl percepem a fi bine din punctul nostru de vedere față de celălalt să difere complet față de binele divin și uman cu adevărat din perspectiva persoanei pe care vrem să o susținem și din perspectiva lui Dumnezeu. În acest caz învățăm răspunderea de sine divin și alegem să folosim pentru celălalt, fiecare gând care vrem să îl transmitem însoțit de formula magică … Eu aleg linia de potențial ca (prenumele persoanei) să aleagă să fie … ori să aleagă să facă … și cerem cum simțim. Putem folosi și o exprimare altfel, se analizează de la caz la caz, Eu aleg linia de potențial ca (prenumele persoanei), să aleagă să fie frecvență specifică cu abundența, de exmplu. In acest mod efectiv îl susținem cu adevărat pe celălalt de la nivel de sine la nivel de sine divin și deschidem noi pentru celălalt ușa spre soluție, spre răspuns. Ne îndreptăm atenția pe promovarea soluțiilor, pentru că susținerea autocomătimirii este nocivă atât pentru cel aflat în nevoie cât și pentru celălalt care vrea să ajute ori îi este solicitat ajutorul. Este știință și alchimie.

Gânduri alese, culese și multe testate și experimentate. Sunt multe detalii de discutat și abordat, toate la timpul optim și genial rânduit de Sus. Primul pas este făcut. Sufletul pătat este curățat de timp și de credință, iar după ani de zile Ileana a înțeles că această credință este dincolo de religie, este informația corectă și completă pentru fiecare trecută prin filtrul propriei conștințe. În acest mod ajungem să ne redobândim cunoațterea de sine divin și să manifestăm creșterea conștiinței de sine divin.

Prezentul verbului „a fi” este „EU SUNT”, verbul suprem a lui Dumnezeu. A exprima energia divinului feminin înseamnă „a fi” tot ceea ce ești tu cu adevărat și tot ceea ce poți fi la potențialul tău suprem divin și uman în această existență.

Jurnal de gânduri pentru mine, pentru tine și pentru fiecare …

I. Eu sunt cu adevărat frecvență specifică cu sufletul meu și sinele meu divin. Eu mulțumesc pentru manifestarea identității divine pe planeta Pământ.

Eu mă iert și mă accept așa cum sunt, fără să mă mai judec.
Eu îmi accept mintea mea, cu emoțiile mele, personalitatea mea. Eu îmi accept corpul meu, cu frumusețea și formele lui.
Eu rog Sfânta Treime să mă susțina în procesul iertării de sine divin și eu îmi cer iertare pentru dizarmonia creeata pe Pământ și în Univers cu voie și fără de voie, cu știință și fără de știință.
Iubirea se oglindește peste tot.
Eu merg dincolo de vechile limitări și acum eu mă exprim liber(ă) și creativ(ă).

II. Eu sunt cu adevărat încredere în viață. Eu mulțumesc pentru manifestarea oportunităților și posibilităților infinite.

Eu eliberez și dezleg trecutul și viitorul creat distructiv și nociv și eu îmi recuperez energia vitală.
Eu ma eliberez de conflicte.
Eu creez și accesez noi canale de comunicare în relațiile interumane.
Eu mă eliberez de războiul controlului, eliberez dualitatea și separarea.
Eu sunt puterea de a accesa fericirea și abundența.
Eu sunt unit(ă) și în echilibru cu toată viața.
Eu cred că viața este aici pentru mine. Viața este schimbare și eu mă adaptez ușor și frumos la nou și la fiecare experiență.

III. Eu sunt cu adevărat minte sănătoasă în trup sănătos. Eu mulțumesc pentru manifestarea sănătății radiante.

Eu am grijă cu dragoste de mintea mea, de corpul meul și de emoțiile mele.
Eu accept viața. Eu iubesc viața și abordez cu bucurie experiențele realității conștiente.
Eu cu iubire îmi accept deciziile, știind că sunt liber(ă) să mă schimb ori să mă răzgândesc.
Eu declar pace și armonie în mine și în jurul meu.
Eu am încredere în procesul vieții.
Bucuria curge prin mine cu fiecare bătaie a inimii mele.
Mintea mea este în pace. Eu sunt în deplină siguranță.
Eu acum accept vindecarea spirituală și ajutorul Divin.
Mintea mea este curată și liberă, este blândă și armonioasă.

 

IV. Eu sunt cu adevărat iubire de sine divin. Eu mulțumesc pentru manifestarea mulțumirii de sine divin.

Eu mă iert, mă accept, mă iubesc, mă valorizez și evit să mă mai resping, evit conștient(ă) să îmi mai pun piedici în calea propriei mele fericiri, a libertății prin asumarea răspunderii de sine divin. Eu îngădui ca fiecare acțiune a mea, fiecare reacție, fiecare gând și fiecare emoție să fie bazate pe iubire de sine divin.
Eu sunt în pace și în armonie.
Eu permit cu iubire bucuriei să curgă prin mintea, trupul, sufletul, sinele și conștiința mea.
Eu sunt o frumoasa expresie a vieții, curgând magnific tot timpul.

V. Eu sunt cu adevărat frecvență specifică cu Dumnezeu. Eu mulțumesc pentru manifestarea prezentului conștient.

Eu trăiesc viața mea și manifest credințele mele, evit conștient(ă) să trăiesc și să acționez în funcție de părerile altora. Eu sunt creatorul realității mele.
Eu sunt conștient(ă) de ceea ce gândesc, de ceea ce rostesc, de ceea ce scriu, de ceea ce fac, de ceea ce propovăduiesc și împărtășesc.
Eu sunt o exprsie divină a vieții.
Eu îmi creez propriile experiențe.
Eu am încredere în vocea mea interioară.
Este bine pentru mine să fiu cine sunt eu.
Eu doresc să experimentez viața.
Eu sunt binecuvântat(ă).

 

VI. Eu sunt cu adevărat conștient(ă) de realitate. Eu mulțumesc pentru manifestarea cunoașterii de sine divin.

Eu trăiesc în prezentul conștient. Eu mă iubesc și mă aprob, eu îmi cunosc valoarea de sine divin.
Eu preiau răspunderea propriei mele vieți.
Eu sunt plin(ă) de bucurie și aceasta curge prin fiecare celulă.
Eu sunt unit(ă) și în echilibru optim.
Eu am puterea, adică calmitatea, tăria și cunoașterea de a mă descurca în fiecare experiență creată și capacitatea de a discerne conform voinței realității divine.

VII. Eu sunt cu adevărat soluții geniale în timp optim. Eu multumesc pentru manifestarea autenticității sinelui meu divin.

Eu vad ceea ce vad.
Eu scriu ceea ce scriu.
Eu citesc ceea ce citesc.
Eu aud ceea ce aud.
Eu vad vazutul din vazut.
Eu vad vazutul din nevazut.
Eu vad nevazutul din vazut.
Eu sunt conectat(ă) la sinele meu divin.
Eu sunt inspirt(ă) de sinele meu divin.
Eu sunt dintotdeauna cu adevărat încredere în sinele meu divin.

VIII. Eu sunt cu adevărat răspundere de sine divin. Eu mulțumesc pentru manifestarea reconcilierii personale.

Eu sunt responsabil(ă) de ceea ce accesez, de ceea ce asimilez, de ceea ce gândesc, de ceea ce rostesc, de ceea ce scriu, de ceea ce aud, de ceea ce văd, de ceea ce fac, de ceea ce împărtășesc.
Eu sunt încredere în viață.
Eu sunt în deplină siguranță.
Eu aleg să mă privesc și să mă înțeleg cu blândețe.
Eu sunt manifestarea identității divine.
Eu sunt binevenit(ă) pe planeta sacră Pământ.

IX. Eu sunt cu adevărat bucurie. Eu mulțumesc pentru manifestarea încrederii în viață.

Eu ma bucur de propria mea prezență.
Eu prin grație divină accesez bucuria de a trăi și de a prețui Viața.
Eu accesez și mențin relații sublime.
Eu prin grație divină accesez Fericirea.
Eu sunt un nou inceput, eu sunt puterea Iubirii și iubirea este puterea dintotdeauna și întotdeauna.
Eu sunt bucuria vieții și mă bucur de viață, de relațiile mele, explorez viața cu curaj și determinare, îmi asum riscuri cu înțelepciune, sunt viu / vie și trăiesc expresia divină a vieții mele pe Pământ.

X. Eu sunt cu adevărat toți banii necesari pentru manifestarea spiritului meu divin în această existență pe planeta Pământ. Eu mulțumesc pentru manifestarea bogăției financiare.

Eu sunt în siguranță. Eu am toate resursele necesare.
Eu sunt soluția pentru accesarea bogăției fabuloase și manifestraea ei prin materializare în planul fizic.
Eu sunt demn(ă) și vrednic(ă) de bogăție materială și financiară.
Eu sunt dintotdeauna frecvență specifică cu abundența.

XI. Eu sunt cu adevărat ghidat(ă) divin. Eu mulțumesc pentru manifestarea inteligenței spirituale.

Eu activez conștient(ă) prin grație divină Recunoștința, Bunătatea, Blândețea, Generozitatea, Iubirea și Onorarea de sine divin alături de Celebrare divinității și a întregii creații a lui Dumnezeu.
Eu sunt în siguranță experimentând bucuria în toate domeniile vieții. Eu iubesc viața.
Eu sunt dintotdeauna cu adevărat ghidat(ă) de sinele meu divin.

XII. Eu sunt cu adevărat vrednic(ă) și demn(ă) de bogăție fabuloasă. Eu mulțumesc pentru manifestarea bogăției divine și materiale.

Eu amplific Iubirea, Voința, Credința și Cunoașterea de sine divin și activez purificarea minții, a sufletului și a sinelui de otrava emotionala adunată și acumulată de voie și fără de voie, cu știință și fără de știință prin fiecare program, subprogram și autoprogram nociv și distructiv, pentru că acum eu aleg linia de potențial în care eu trăiesc binele meu suprem divin, în armonie, în pacea minții și liniște sufletească. Eu permit gândurilor mele să fie eliberate.
Eu sunt armonie.
Eu sunt pacea minții.
Eu sunt pace și liniște interioară.
Eu sunt manifestarea cunoașterii de sine divin.

 

XIII. Eu sunt cu adevărat pe linia de potențial în care experimentez binele meu suprem. Eu mulțumesc pentru manifestarea creșterii conștiinței de sine divin.

Cu Voia Tatălui, cu Binecuvântarea Fiului, cu Lucrarea Duhului Sfânt și prin susținere universală, Eu amplific iertarea, iubirea, compasiunea, răbdarea și recunoștința de sine divin până când frica, teama, oscilația, îndoiala și suferința devin iubire, lumină și fericire, până le vindec și le eliberez prin sublimare și transmutare în energie benefică și constructivă, până când minciunile și credințele false se dizolvă și se schimbă cu adevărat iar Adevărul este revelat.
Inteligența, curajul și valoarea personala sunt întotdeauna prezente. Viața este sigură.
Eu sunt iertare de sine divin.
Eu sunt iubire de sine divin.
Eu sunt compasiune de sine divin.
Eu sunt recunostință de sine divin.
Eu sunt dintotdeauna cu adevărat toleranță de sine divin.

Azi așa este și așa să fie zi de zi! Mulțumesc.

Autor Ileana Frandes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s