Viziune și misiune

6

Susținere spirituală a reconcilierii personale prin dezvoltare spirituală. Acum http://www.divinulfeminin.com este un spațiu on-line alocat acestei misiuni și viziuni și dedicat divinului feminin din fiecare, pentru fiecare spirit divin feminin și pentru fiecare spirit divin masculin, pentru fiecare SUFLET.
Activitatea, informațiile și articolele publicate au menirea să susțină cu adevărat dezvoltarea spirituală, care completează dezvoltarea personală până la regăsirea sensului divin al existenței și manifestarea unei armonizari PERFECTE dintre armonia psihică și armonia socială (relațională), ceea ce înseamnă că ne urmăm cu adevărat vocația și orientarea profesionlă ca o binecuvântare și ne onorăm chemarea care este expresia spiritului nostru prin valorificarea cu adevărat a resurselor și potențialelor interioare. Atunci cu adevărat se manifestă spontaneitatea și creativitatea, DUMNEZEU.

Axată pe viziunea holistică asupra fiinţei umane – suflet, sine, minte, spirit Ileana susține că este necesară regăsirea esenței divine și o necesitate cu adevărat de promovat este dezvoltarea inteligenței spirituale.

Este necesar prin voință proprie și genial este să alegem de bună voie să facem frecvență specifică cu divinitatea la un moment dat în trecerea prin această călătorie ori vizită temporară pe Planeta Sacră Pământ, la școala vieții unde primim ca uniformă trupul, templul Duhului Sfânt cum regăsim în Evanghelie. Acum alegem linia de potențial prin ARMONIE divină și susținere Universală să fim frecvență specifică cu prezentul conștient.
Prin munca ei, Ileana vrea cu adevărat să susțină pe cei care caută răspunsuri din ce în ce mai profunde la întrebările despre viață, Dumnezeu, sine, spiritualitate și divinitate. În primul rând este necesar să fim autentici și sinceri noi cu noi înșine față de noi înșine. Suntem ființe spirituale eterne. Este necesar să învățăm să gândim în sine prin sinele divin, să gândim pentru noi înșine prin filtrul intuiției și a propriei conștiințe. Să ne întoarcem la însăși esența noastră, să ne regăsim ARMONIA divino – umană în interior și în cele din urmă să FIM ceea ce suntem cu adevărat fiecare, LUMINA LUMII. EU SUNT LUMINA LUMII.

Dezvoltarea spirituală prin evoluția sufletului, a sinelui și a spiritului pas cu pas pentru a se evita dezechilibrele, se face în deplină conștiență a realitații ori așa este firesc să fie conform principiilor cu adevărat divine și este o cale interioară, individuală, profundă și intimă prin muncă personala și când este necesar susținută, în funcție de necesitățile și aspirațiile persoanei. Este o cărare către regăsirea esenței divine, este un proces de sublimare și transmutare și în mod realist și corect are menirea să susțină persoana în accesarea cunoașterii de sine divin, unde regasim credințele, cunoștințele, potențialele care ne așteaptă, capacitățile, abilitățile, dorințele și opțiunile geniale de accesat și manifestat pe parcursul vieții.

ACUM exista evoluție și de fiecare dată este posibilă ascensiunea și extinderea conștiinței de sine divin. Contextul social, economic și istoric a fost o scuză fabricată și a fost întreținută de mintea umană. Prin accesarea spiritualității se crează o punte de potențial real între uman și divin, prin care fiecare învață, evident este opțional ce alegem că de aceea trăim pe o planetă a liberului arbitru. Când vrea cu adevărat fiecare este susținut divin și învață cum să își regăsească sensul existenței, redobândirea ori menținerea sănătății radiante, dezvoltarea creativității și a capacităților, accesarea de opțiuni, soluții și idei geniale, optimizarea relațiilor, gestionarea conflictelor și a crizelor existențiale. Ileana, vorbește, scrie și împărtășește din experiența ei proprie, din ceea ce a trăit și trăiește, din ceea ce a experimentat și experimentează, din ceea ce a simțit și simte, a descoperit și descoperă și din ceea ce a ajuns să integreze în viața de zi cu zi. ARMONIA PERFECTĂ este posibilă și pe fundalul unei orientări și practici spirituale cu caracter permanent.

Evoluția spirituală este un proces continuu și este necesară omului modern pentru a regăsi drumul către acel sentiment de „Acasă” care ne umple efectiv golul interior, pentru o bună și benefică adaptare și integrare în viața personală, profesională, socială și cotidiană.

Ileana, adoptă un nou stil de exprimare în scriere tocmai pentru a vă susține să vedeți și să simțiți adevărul, să recunoașteți diferența între credințele ei și cunoaștere. În plus ea crede că acesta este limbajul benefic și corect de exprimare pentru creierul uman. În acest fel creierul traduce și procesează corect informațiile parcurse pentru conștient și subconștient. Ca ființe umane este timpul optim să alegem să învățăm să ne onorăm unii pe ceilalți respectându-ne spațiul de manifestare.
Călătoria sacră este să aducem acel sentiment „Acasă” aici pe Pământ în deplină și plenară manifestare prin sinele nostru divin, să fim Lumină, adică să manifestăm Lumina sufletului în noi înșine și față de semeni în lume.
Acum este timpul să acceptăm și să conștientizăm că noi suntem aici pe Pământ și ca să susținem vindecarea istoriei străvechi a bătăliei dintre femei și bărbați. Iubirea de sine divin a noastră, a fiecăruia dintre noi face ca energiile iubirii, compasiunii, recunoștinței și răbdării să fie disponibile și pentru ceilalți care sunt la început pe această cale a elevării spiritului.
Energiile divine feminin și masculin SUNT UNITE într-un dans al bucuriei și al creativitații. Fiecare trezire spirituală și orice contribuție a noastră la această unire la nivel personal individual are o influență benefică în sufletul colectiv al tuturor bărbaților și al femeilor de pe întreaga planetă Pământ. Inima umanității A FOST în suferință, în confuzie, într-un gol care a dat naștere absurdului. Este necesară definirea unei noi identități, atât pentru femeie cât și pentru bărbat. Mentalul ne-a îndepărtat de miezul sacru din noi înșine deoarece emoțiile sunt modificate de mental. Cuvântul este creator în fiecare clipă a vieții noastre, când intrăm în rezonanță cu el și îi dăm ascultare pentru ca proprietar este doar Dumnezeu, noi suntem simplii utilizatori, și efectiv începem să creeăm și manifestăm binele suprem divin aici pe Pământ. De noi depinde ce rol alegem să jucăm pe scena vieții, simplii spectatori, jucători ori campioni. Prezentul verbului „a fi” este „EU SUNT”, verbul suprem a lui Dumnezeu.

A exprima energia divinului feminin înseamnă „a fi” tot ceea ce ești tu cu adevărat și tot ceea ce poți fi la potențialul tău suprem divin și uman în această existență.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s