Viziune și misiune

6

Susținere spirituală a reconcilierii personale prin dezvoltare spirituală. Acum http://www.divinulfeminin.com este un spațiu on-line alocat acestei misiuni și viziuni și dedicat divinului feminin din fiecare, pentru fiecare spirit divin feminin și pentru fiecare spirit divin masculin, pentru fiecare SUFLET.
Activitatea, informațiile și articolele publicate au menirea să susțină cu adevărat dezvoltarea spirituală, care completează dezvoltarea personală până la regăsirea sensului divin al existenței și manifestarea unei armonizari PERFECTE dintre armonia psihică și armonia socială (relațională), ceea ce înseamnă că ne urmăm cu adevărat vocația și orientarea profesionlă ca o binecuvântare și ne onorăm chemarea care este expresia spiritului nostru prin valorificarea cu adevărat a resurselor și potențialelor interioare. Atunci cu adevărat se manifestă spontaneitatea și creativitatea, DUMNEZEU.

Axată pe viziunea holistică asupra fiinţei umane – suflet, sine, minte, spirit Ileana susține că este necesară regăsirea esenței divine și o necesitate cu adevărat de promovat este dezvoltarea inteligenței spirituale.

Este necesar prin voință proprie și genial este să alegem de bună voie să facem frecvență specifică cu divinitatea la un moment dat în trecerea prin această călătorie ori vizită temporară pe Planeta Sacră Pământ, la școala vieții unde primim ca uniformă trupul, templul Duhului Sfânt cum regăsim în Evanghelie. Acum alegem linia de potențial prin ARMONIE divină și susținere Universală să fim frecvență specifică cu prezentul conștient.
Prin munca ei, Ileana vrea cu adevărat să susțină pe cei care caută răspunsuri din ce în ce mai profunde la întrebările despre viață, Dumnezeu, sine, spiritualitate și divinitate. În primul rând este necesar să fim autentici și sinceri noi cu noi înșine față de noi înșine. Suntem ființe spirituale eterne. Este necesar să învățăm să gândim în sine prin sinele divin, să gândim pentru noi înșine prin filtrul intuiției și a propriei conștiințe. Să ne întoarcem la însăși esența noastră, să ne regăsim ARMONIA divino – umană în interior și în cele din urmă să FIM ceea ce suntem cu adevărat fiecare, LUMINA LUMII. EU SUNT LUMINA LUMII.

Dezvoltarea spirituală prin evoluția sufletului, a sinelui și a spiritului pas cu pas pentru a se evita dezechilibrele, se face în deplină conștiență a realitații ori așa este firesc să fie conform principiilor cu adevărat divine și este o cale interioară, individuală, profundă și intimă prin muncă personala și când este necesar susținută, în funcție de necesitățile și aspirațiile persoanei. Este o cărare către regăsirea esenței divine, este un proces de sublimare și transmutare și în mod realist și corect are menirea să susțină persoana în accesarea cunoașterii de sine divin, unde regasim credințele, cunoștințele, potențialele care ne așteaptă, capacitățile, abilitățile, dorințele și opțiunile geniale de accesat și manifestat pe parcursul vieții.

ACUM exista evoluție și de fiecare dată este posibilă ascensiunea și extinderea conștiinței de sine divin. Contextul social, economic și istoric a fost o scuză fabricată și a fost întreținută de mintea umană. Prin accesarea spiritualității se crează o punte de potențial real între uman și divin, prin care fiecare învață, evident este opțional ce alegem că de aceea trăim pe o planetă a liberului arbitru. Când vrea cu adevărat fiecare este susținut divin și învață cum să își regăsească sensul existenței, redobândirea ori menținerea sănătății radiante, dezvoltarea creativității și a capacităților, accesarea de opțiuni, soluții și idei geniale, optimizarea relațiilor, gestionarea conflictelor și a crizelor existențiale. Ileana, vorbește, scrie și împărtășește din experiența ei proprie, din ceea ce a trăit și trăiește, din ceea ce a experimentat și experimentează, din ceea ce a simțit și simte, a descoperit și descoperă și din ceea ce a ajuns să integreze în viața de zi cu zi. ARMONIA PERFECTĂ este posibilă și pe fundalul unei orientări și practici spirituale cu caracter permanent.

Evoluția spirituală este un proces continuu și este necesară omului modern pentru a regăsi drumul către acel sentiment de „Acasă” care ne umple efectiv golul interior, pentru o bună și benefică adaptare și integrare în viața personală, profesională, socială și cotidiană.

Ileana, adoptă un nou stil de exprimare în scriere tocmai pentru a vă susține să vedeți și să simțiți adevărul, să recunoașteți diferența între credințele ei și cunoaștere. În plus ea crede că acesta este limbajul benefic și corect de exprimare pentru creierul uman. În acest fel creierul traduce și procesează corect informațiile parcurse pentru conștient și subconștient. Ca ființe umane este timpul optim să alegem să învățăm să ne onorăm unii pe ceilalți respectându-ne spațiul de manifestare.
Călătoria sacră este să aducem acel sentiment „Acasă” aici pe Pământ în deplină și plenară manifestare prin sinele nostru divin, să fim Lumină, adică să manifestăm Lumina sufletului în noi înșine și față de semeni în lume.
Acum este timpul să acceptăm și să conștientizăm că noi suntem aici pe Pământ și ca să susținem vindecarea istoriei străvechi a bătăliei dintre femei și bărbați. Iubirea de sine divin a noastră, a fiecăruia dintre noi face ca energiile iubirii, compasiunii, recunoștinței și răbdării să fie disponibile și pentru ceilalți care sunt la început pe această cale a elevării spiritului.
Energiile divine feminin și masculin SUNT UNITE într-un dans al bucuriei și al creativitații. Fiecare trezire spirituală și orice contribuție a noastră la această unire la nivel personal individual are o influență benefică în sufletul colectiv al tuturor bărbaților și al femeilor de pe întreaga planetă Pământ. Inima umanității A FOST în suferință, în confuzie, într-un gol care a dat naștere absurdului. Este necesară definirea unei noi identități, atât pentru femeie cât și pentru bărbat. Mentalul ne-a îndepărtat de miezul sacru din noi înșine deoarece emoțiile sunt modificate de mental. Cuvântul este creator în fiecare clipă a vieții noastre, când intrăm în rezonanță cu el și îi dăm ascultare pentru ca proprietar este doar Dumnezeu, noi suntem simplii utilizatori, și efectiv începem să creeăm și manifestăm binele suprem divin aici pe Pământ. De noi depinde ce rol alegem să jucăm pe scena vieții, simplii spectatori, jucători ori campioni. Prezentul verbului „a fi” este „EU SUNT”, verbul suprem a lui Dumnezeu.

A exprima energia divinului feminin înseamnă „a fi” tot ceea ce ești tu cu adevărat și tot ceea ce poți fi la potențialul tău suprem divin și uman în această existență.

EU SUNT ALFA ȘI OMEGA. EU SUNT CALEA, ADEVĂRUL ȘI VIAȚA. EU SUNT IUBIRE. EU SUNT LUMINA. EU SUNT UȘA.

Noul program al Planetei Pământ detectat în COSMOS este EU SUNT NOUL TESTAMENT.

Aceste noi programe REVELATE DIVIN sunt ca urmare a mariajului mistic, CRUCEA COSMICA ESTE REFACUTĂ.

Autor: SINELE DIVIN în parteneriat cu divinul masculin și divinul feminin în PERFECTĂ ARMONIE

P.S. LUMINĂ PENTRU ROMÂNIA

Îngerii Luminii: unul din daruri este cei 1000 de ani de PACE încep ACUM în România pentru România prin România.

Sinele divin: toți ceilalți sunt bineveniți în România să învețe. Sunt binecuvântați de acum să învețe de la noi și prin noi SPIRITUALITATEA CREȘTINĂ.

FEMEIA: EU SUNT NOUL IERUSALIM

Ea: revelația este activa și fiecare femeie este un nou Ierusalim

Femeia: Mulțumesc pentru darul vieții. Eu sunt femeia. Eu sunt mama. Eu mulțumesc pentru faptul că exist. Eu sunt prezentă în viața mea. Eu mulțumesc pentru sănătatea mea. Eu mulțumesc inimii mele pentru faptul că bate. Eu mulțumesc aerului pentru faptul că îmi susține viața. Eu iubesc viața. Eu iubesc oamenii. Iubesc ceea ce este bun și divin în fiecare. Eu ma deschid pentru a primi iubire în inima mea. Eu sunt o manifestare a inteligenței infinite și ma bucur deplin de viața mea și transmit bucuria mea față de bucuriile celorlalți semeni. Eu sunt calea spre lumina. Gândurile mele îmi creează realitatea și începând de acum eu aleg să gândesc cu bucurie și aleg să învăț să cer cu bucurie. Eu sunt profundă iertare de sine divin și uman. Eu sunt bucurie deplină. Eu sunt liniște. Eu sunt pace. Eu sunt în siguranță. Eu sunt binevenită aici. Eu sunt în Dumnezeu. Mulțumesc pentru miracolul vieții care eu sunt. Si eu Îți mulțumesc. Așa este și așa să fie.
Sinele uman: Vezi fericirea lor
Sinele divin: Pot ei puteți și voi

EA  și EL, divinul feminin și divinul masculin

Dă-le lor știință, pricepere, răbdare și discernământ. Să primească cunoștința ADEVĂRULUI. Să fie ascultători față de părinți, dascăli, profesori și perseverenți în îndeplinirea celor ce au de săvârșit. Iar la vremea potrivită, Doamne, ajută-i să își găsească fiecare locul în care să folosească cele pe care le-au învățat și să muncească în deplină bucurie spre binele lor și spre folosul aproapelui. Tu îi binecuvintezi pe cei care își înmulțesc cu pricepere talanții. Rânduiește Tu, Doamne, Cel ce rânduiești toate spre mântuire și desăvârșire, pentru fiecare SUFLET SFÂNT în parte după prenumele său, unde să învețe, ce să învețe și cum să învețe, unde să muncească, ce să muncească și cum să muncească. Dă-le lor, Doamne, spor în credință și în toată lucrarea cea bună și le întărește încrederea în ei înșiși, în sinele divin și în iubirea față de Dumnezeu Tatăl. Si restu planurilor să se risipească. Așa este și așa să fie.
Și bucuria mea este deplină și eu Îți Mulțumesc.
Sinele divin: autoprograme active și manifeste
– toleranta de sine uman si divin
– acceptare de sine uman si divin
– cooperare intre sine uman si divin
– comunicare la nivel de sine uman si divin si invers
– susținere
– bunătate
– blândețe
– liniște
– pace
– fericire
– BUCURIA
– bucurie deplină = DESĂVÂRȘIRE

Îngerii: în rest fiecare alegeri noi și disciplină a emoțiilor liber consimțită
Eu las bogăția financiară să mă atingă. Eu mă rog smerită, cu toată inima și mintea și puterea mea pentru manifestarea bogăției financiare. Eu sunt toții banii necesari prin drept divin pentru a mă stabili conform voinței sufletului meu. Eu îmi deschid calea bogăției fabuloase. Eu accept moștenirea mea divină. Voia lui Dumnezeu este. Eu primesc cu bucurie bogăția financiară. Eu sunt demnă și vrednică. Și eu îți mulțumesc duh divin al bogăției.
EL și EA, divinul feminin și divinul masculin:
Acum inima mea rostește cuvinte, cerând iertare de la toți din cer și de pe pământ, pentru greșelile știute și neștiute, pentru greșelile cu voie și fără de voie, pentru greșelile cu știință și fără de știință. Îmi cer iertare pentru câte am gresit și din tot sufletul meu, din tot cugetul meu și din toată inima mea, eu îmi doresc să mă iert, să iert și să fiu iertat(ă) și să mă umplu de Iubire și Lumină.
În fiecare zi eu îmi cer iertare de la zidirea Ta Doamne și atunci, când Pacea cea mai presus de cuvinte va umple inima mea voi ști că primul pas e făcut și îl voi face pe al doilea, să încep a iubi cu adevărat.
Eu înțeleg frumusețea iubirii Tale și știu că Tu ai creat Universul și tot ce mișcă, în toate este scânteie divină.
Tu vi la fiecare dintre noi la timpul potrivit ca să ne arați că suntem întorși cu spatele la Tine, noi crezând că stăm la picioarele Tale. Alungă ceața inimilor noastre și fă să vedem unde ne aflăm cu adevărat fiecare. Primește rugăciunea mea și ascultă cererea mea.
Eu înțeleg iubirea de Dumnezeu și cred din tot sufletul, din tot cugetul și din toată inima că, cu ajutorul Tău eu vreau să învăț iertarea de sine divin și uman, să iert tot ce m-a supărat, să scot în conștiință tot ce-i întuneric și să pun în loc iubire și lumină venite prin Tine, lumină și iubire ce Tu le-ai pus în sufletul meu prin nașterea pe acest Pământ.
În fiecare dimineață ochii inimii mele spre Tine se deschid și mă rog să îmi călăuzești pașii mei pe drumul spre lumina sufletului meu, ca să ajung la Tine. Acum am nevoie cu adevărat să înteleg iertarea, să învăț știința Ta văzută și nevăzută.
Știu că iubirea este răspunsul. Știu că iubirea este puterea și întotdeauna puterea este iubire.
Eu Îți mulțumesc pentru toate bucuriile din viață, pentru fiecare dar și fiecare binecuvântare știută și neștiută, văzută și nevăzută. Acum eu îmi doresc să iert și să iubesc.
Eu „omul”, am avut liber arbitru și m-am pierdut tot mai mult din neam în neam. Acum prin liberul meu arbitru divin, eu aleg să Te iubesc și să-Ți slujesc.
Viata mea a fost plină de urcușuri și căderi, acum știu că în fiecare clipă mi-ai trimis ajutor pe ai Tăi îngeri păzitori, arhangheli vindecători, puteri cerești, sfinți și sfinte însă îmi cer iertare că mi-a lipsit vederea, auzul, și simțirea. Eu îți mulțumesc pentru toate binecuvântările și bucuriile din viața mea, pentru sănătate, pentru abundență și Te rog să mă ajuți să mă înțeleg profund și să mă pot ierta și să iert.
Acum știu că am greșit, însă cu Voia Ta, în fiecare zi, în minte mi se vor dezvălui fiecare în parte și eu cer iertare și eu la rândul meu iert. Sufletul meu îți cântă Ție, se roagă, Îți plânge cu lacrimi de căință și pocăință, căci acum în viața mea eu vorbesc cu Tine și în aceste clipe îmi dau seama cât de frumoasă este viața și Creația Ta și cât de mult mă iubești Tu pe mine „omul”.
Acum eu recunosc că puțin am iubit cu adevărat și conștientizez profund că iertarea este dovada iubirii din fiecare. Doamne, Tu știi ce îmi doresc eu cu adevărat și eu Îți cer înțelepciune pentru a mă vedea cu adevărat, pentru a mă înțelege și pentru a accesa alături de iertarea din minte și iertarea cea din tot sufletul și din toată inima.
Eu până acum am învățat adevărurile acestei lumi și acum în acest ceas optim al vieții mele eu îmi doresc să aflu cu sufletul meu adevărul Tău pentru că acum am înțeles că Dumnezeu este iubire, iertare și lumină. Este necesar să învăț iertarea de sine divin și uman pentru a mă putea ierta și a ierta la rândul meu și acum știu că am nevoie să îmi regăsesc esența divină pentru că de mine m-am ascuns.
Sufletul meu acum este pregătit să învețe iertarea și găsește calea pentru că știu că m-am complicat în vorbe și am rătăcit în fapte, m-am depărtat de calea simplă a învățăturilor Tale. Sufletul meu strigă către Tine să mă ajuți în a învăța să mă iert, să iert și să primesc iertarea cu care eu intru în iubire.
Eu acum mă rog Treime Sfântă să primești rugăciunea mea, să auzi cererile mele, să facilitezi reconcilierea spirituală și slavă Ție azi și zi de zi cât pe Pământ eu voi trăi.
Eu acum accesez procesul iertării de sine divin și uman profund, pentru trecutul din viața asta și de altă dată. Eu mă iert, eu mă dezleg și eu mă eliberez prin procesul iertării și al conștientizării de toată dizarmonia creată în Univers în viața asta și altă dată, cu cuvântul, cu gândul, cu fapta, cu sentimentul, cu emoția, cu voie și fără de voie, cu știință și fără de știință.

MULȚUMESC. MULȚUMESC. MULȚUMESC.
Și eu îți mulțumesc.
Dumnezeu: România este țara CRINULUI
Îngerii: acum în dansul bucuriei inima la lucrat și sufletul la purifica

PROGRAM DE LUCRU PE AUTOMAT

Gândul nostru
Care ești în minte
Sfințească-se conținutul tău.
Vie este creația ta
Și face voia ta
Când eu cer din inimă.

GÂND DE RUGĂCIUNE

Eu sunt unită cu inspirația divină.
Eu iau cu adevărat rapid deciziile care deschid calea binelui meu suprem divin.
Eu mulțumesc pentru manifestarea cu adevărat a gloriei divine.
CREDINȚA este MANIFESTĂ.
Prin puterea credinței mele eu sublim fiecare precizare falsă instantaneu.
Fiecare cuvânt, gând ori plan vine de la Tatăl Ceresc.
Intuiția divină se manifestă cu adevărat.
CALEA Înțelepciunii este agreabilă și plină de pace.
ORDINEA DIVINĂ este reSTABILITĂ pe Planeta Pământ.
SPIRIT infinit, planul divin al vieții mele se manifestă cu adevărat în mod magnific și prin HAR divin.
EU SUNT IUBIREA. EU SUNT IUBIREA. EU SUNT IUBIREA
Așa este și așa să fie.

Acum să le cântăm LA MULȚI ANI, mirilor

La Mulți Ani cu desăvârșire să se manifeste ACUM tot ceea ce doriți.

ZILE SENINE ȘI FERICIRE.

VIAȚA ESTE LUMINĂ ȘI ÎN LUMINĂ VIEȚUIM, fiecare

PENTRU CREDINȚĂ ȘI MÂNTUIRE.

La Mulți Ani.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s