Înțelepciunea divină feminină

crin

Încep acest mesaj prin a face precizarea că la această categorie a site-ului Jurnal de gânduri informațiile sunt scrise la modul personal, de unde și denumirea. În această situație fiecare este rugat să facă distincția mentală când citește ori recitește mesajele deoarece altfel din punct de vedere psihic cuantic subconștientul dumneavoatră le va prelua ca fiind ale dumneavoastră. Asta este valabil pentru ORICE informație care o citim. Da, contează și intenția celui care transmite și intervine și realitatea Voinței Divine cât și Binele Divin în perspectivă, însă este timpul să fim cu adevărat conștienți de ce citim și cum sunt procesate aceste informații. De aceea am și scris altfel informațiile pe această pagină, însă simt nevoia și de o exprimare directă personală cu mențiunea ca să o atribuiți ca fiind a mea. În general când evităm să fim în rezonanță cu informțiile citite, indifirent de sursa din care și prin care ajungem să rezonăm cu ele, de la mediul on line, rețele de socializare și până la cărți, scrieri, mesaje. Să ne spunem mental simplu … Eu refuz să fac parte din acea realitate ori la acea realitate. Sunt gândurile ei ori ale lui exprimate. Putem prelua și accepta cu bună știință ceea ce ni se potrivește, este vital să fim conștienți și să avem în vedere că în acest fel ne creștem răspunderea de sine divin și uman în primul rând.

Acest titlu de articol este atribuit de mine unui mesaj preluat de la Poetul Traian Dorz, text care urmează în imagine la final și care îl susțin însă necesită ca fiecare FEMEIE să își pună amprenta în sinea ei.

Eu zic ca este adevărat și asta o susțin de ceva ani buni, exceptând cazurile de abuz, deși pe alte principii care sunt așa mai puțin ortodoxe tot ea este cea care a generat cândva și a atras în realitatea ei materializarea. Partea bună este ca se pot corecta multe, doar ca avem nevoie de cunoaștere și spirituală alături de înțelepciune și discernământ.

Vinovăția este tot o energie și în multe cazuri venim cu ea aici în vizită și până ajungem să ne eliberăm cu adevărat de aceste energii de nevrednicie și vinovăție gustăm amărăciunea, suferința, durerea și uneori chiar abandonul și trauma. Vorbim de generații de mame care au de vindecat aceste energii, așa cam de la Facere și până azi … DA. Și, DA se poate, aici intervine iertarea care are efect trans-generațional.

Eu iubesc Adevărul, deși încă gust câte un impas, pentru că tare greu am înțeles că pe măsură ce crești, așa pas cu pas se actualizează efectele de cutățat și din alt trecut care zace în memoria celulară și atunci avem un proces continuu ori discontinuu ori spot, fiecare cum dorește și poftește. Fiecare ajunge singur de bună voie să renunțe la diverse vicii și obiceiuri distructive ori nocive în perspectivă. Slavă lui Dumnezeu că eu am dat peste Preoți și Duhovnici care au evitat să practice impunerea ori să îmi interzică una altă. Drăguț a fost când am ales calea Lui să fac ascultarea canonului și un an am fost oprită de la Sfânta Împărtășanie. Plângea și sufletul meu și eu la Sfânta Liturghie. Da a fost în cazul meu de folos și cu adevărat ziditoare acea perioadă.

Revin la Adevărul din punctul meu de vedere și făcând abstracție de istorie, context social și multe alte scuzite că principiul feminin, FEMEIA are un rol esențial și vital în planul divin și Voia lui Dumnezeu atât ca realitate divină cât și ca bine divin suprem. Pentru magnificul fapt ca FEMEIA este cea care aduce pe lume ca prunc atât divinul feminin cât și divinul masculin, femeia și bărbatul. Este cu adevărat o binecuvântare și o misiune imposibilă uneori. Mamele știu de ce. În consecință ne place ori refuzăm să acceptăm prima candidată la schimbare și accesarea spiritualității este FEMEIA. Da, știu sună în multe feluri și o cascadă de gânduri pot accesa instant mentalul, mintea va aduce în prim plan o sumedenie de factori potențiali de a fi vinovați ori judecți până și condamnați… pe principiul gândul omului … însă autenticitatea și asumarea răspunderii de sine divin și uman este un exercițiu de sinceritate al meu cu mine însămi.

Prezentul accesării schimbării este multifuncțional, cu efecte benefice în trecut, prezent și viitor.

Este un timp optim pentru fiecare FEMEIE candidată la iubire, sfințenie, mântuire și desăvârșire, cea din urmă este cea care închide ciclul vieților pe Pământ. Deși sunt excepții acceptate și atunci pentru iubirea lui Dumnezeu față de noi în a ne trimite spirite ascensionate de la care să învățăm. Adică să ne inspirăm, că munca efectivă fiecare o face în parte. Restu este iluzie. Iisus Hristos a facilitat iertarea celor care s-au vindecat ori s-au mântuit, însă a fost în baza credinței lor, a fiecărei persoane. Acele materializări instantanee au fost posibile prin lucrarea lui Dumnezeu prin Mântuitorul Iisus Hristos și prin CREDINȚA oamenilor în final. Și azi este la fel. Principiul autovindecării este același. Avem la dispoziție enorm de multe resurse, da să luăm aminte la fiecare pildă lăsată de Iisus Hritos și să Il rugăm pe El să ne susțină în înțelegerea lor.

Din punctul meu de vedere am fost învățați greșit multe prin religii, eu o iubesc pe a mea, evit să o atac în vre-un fel, însă am voie să îmi exprim punctul meu de vedere ca o ființă spirituală ce sunt și îmi și asum ceea ce binevestesc.

Hai să fim un pic cinstiți și să acceptăm faptul că, ca femeie întrupată și nivel maxim de desăvârșire atins este Mama lui Iisus Hristos. Vorbim de femeie, mamă și apoi de gradul de sfințenie. Fără lucrarea lui Dumnezeu prin Ea, cred că era imposibilă întruparea și manifestarea lucrării Mântuitorului Iisus Hristos. Evit să expun prea multe aspecte în acest articol, însă vreau să evidențiez că prin lucrarea Maicii Domnului, a PreaSfintei Născătoarei de Dumnezeu din punct de vedere divin s-a accesat acest potențial pentru fiecare femeie. Cei care sunt sceptici încă în ceea ce privește curăția Ei și modul cum a rămas însărcinată, prin acceptarea Ei a Voii lui Dumnezeu și conceperea prin Duhul Sfănt pogorât în pântecele ei, vreau să le sugerez să cerceteze cum a conceput Zeița Isis pe fiul ei Horus, deci există un precedent care iese din granițele cunoscute obișnuite. Și avem un aspect trecut cu vederea, faptul că după Înviere, Iisus Hristos s-a arătat ucenicilor și este precizat că s-au trezit cu El în încăpere, când putea să spargă ușile ori să lase alte urme, ceea ce lipsește. Deci în consecință același potențial a avut și Duhul Sfânt să pogoare în pântecele fecioarei fără să strice fecioria. Unul din motivele mele pentru care iubesc Ortodoxia este că o cinstim pe Maica Domnului. Acum problema mea de expus este ca doamnele cam evită să se cinstească pe ele însele, și eu încă lucrez la asta. Eu tind să cred ca Maica Domului pe lângă ca ne iubește suprem ne vrea să fim femei și să ne ducem această cruce cu demnitate indiferent de ce vine pe cale. Să solicităm susținerea Ei în a accesa din cunoașterea Ei. Da am fost prea mult timp niște milogi cerșetori uneori ori la nevoie de cele mai multe ori și să ne mijlocească n cereri, dorințe și proiecte … cred că acum se cade să o iertăm că sigur avem ceva ce clar a lipsit Voia Lui Dumnezeu și noi am trecut cu vederea da undeva așa supărați că a ieșit altfel decât ori cum am fi vrut noi … Te iert Măicuță Sfântă și te iubesc pentru că ai făcut Voia Lui și după Cuvântul Lui de fiecare dată. Te iert Măicuță Sfântă și mă iert pe mine pentru toate ale mele puse în seama Ta ori transferate Ție. Eu îți mulțumesc și te rog să accepți iertarea mea. Te iubesc Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu.

Avem model suprem pe Maica Domnului, a rămas orfană, a fost dată la Templu fără să poată alege Ea pentru Ea de la o vârstă fragedă. Cam câtă cunoaștere și la ce nivel era după cam 13 ani de stat în altar … Ce relație avea cu divinitatea … Pot doar să visez cu ochii deschiși. În zilele noastre cam câte femei trezite și evoluate spiritual vor să aducă prunci pe lume. Este alegerea fiecăreia că doar și Maica Domnului a ales, Dumnezeu respecta oricum alegerea Ei, oricare ar fi fost. A acceptat fără să emită ori să își expună lipsurile. Orfană, fără bunuri materiale și perspective de viitor etc … Evit să fiu ironică însă asta este realitatea și istoria. Diferența între noi și Ea este. Că Ea a acceptat și l-A adus spre Slava Lui. Un prim pas este să cerem Lui Dumnezeu să aducem copiii pentru El, spre Slava Lui și apoi spre bucuria noastră ca părinți. La ce volum de cunoștințe dispunem la ora actuală este clar că și creierul lui Iisus Hristos a venit cartografiat de trăirile Maicii Sale și a preluat toată cunoașterea ei. A avut o bază spirituală. Să fim cinstiți până la capăt bazați pe ce informații au ajuns la noi din acea perioadă. Mă opresc aici deocamdată și ce vreau să aduc la suprafață este faptul ca fiecare femeie are potențial, același. Să aducem la viață spirite care să susțină omenirea și procesul de sacralizare al existenței pe Pământ. Însă aceste spirite este necesar să fie cerute Lui și să aibă și cine să le nască și restu.

În zilele noastre avem de a face față la fel și fel de situații și fenomene, deoarece când o femeie este făcută nebună poate exista fericitul caz să fie trezită spiritual.

Inspirată fiind de Alexis Homiakov, susțin și eu că orice creștin care aude că îi este atacată credința, este necesar să o apere după priceperea sa, fără să aștepte o autorizație oarecare. Pot doar consemna că poți ajunge internat și în instituții de specialitate, este un risc asumat prin iubirea față de El, ca femeie este cu adevărat o provocare. Mai sus am vrut să mai adaug, că după cele întâmplate cu Maica Domnului cum  să mai lase femeia în altar. Doamne ferește. Trăiam Raiul pe Pământ înainte de vreme. Asta că pe vremuri slujeau și femeile în altar și cu timpul au fost puse să zicem în ascultare. Harul oricum lucrează când este vorba de Binele Divin. Avem exemplu suprem pe Părintele Arsenie Boca, care ultimii 30 de ani din viață a Slujit în Duh și Adevăr Dumnezeului celui Viu prin grija sa față de semeni. Harul și Darul Divin lucrează prin Părintele cu și fără canonizare. Deși posibil să fie amplificat că doar cine l-a exclus din slujirea Sfintelor Taine … Eu una sunt pe principiul să cercetăm și să ne documentăm fiecare și să rămânem cu ce ne este de folos nouă înșine. Mă gândeam că de era propovăduită Darul Reiki ori Terapia holistă Reiki ori alt nume mai comercial atacurile asupra acestui sistem de evoluție spirituală erau diminuate și lumea poate evita să ajungă să se lepede de Reiki. Religia este religie și reiki este reiki, vorbim de sisteme diferite și fiecare cu specificul ei. Eu personal am accesat după cercetare și documentare și mărturisesc că Reiki printre altele m-a apropiat mai mult de Biserică. Puteam foarte bine și fără da mie una mi-a fost rușine atunci în 2010 să mă întorc așa direct fără să mai fac și altceva pentru mine și pentru relația mea cu Dumnezeu.

Maica Domnului rămâne cea mai încerctă mamă de pe fața Pământului prin viața ei și participarea cât și susținerea Ei la jertfa supremă a Fiului Ei pentru noi fiecare din veac în veac. Aici este Taina Tainelor, Sângele Fiului Ei și lacrimile ei de Mamă Sfântă au curățat tot trecutul de la Facere și până azi … au adus în echilibru divinitatea și umanitatea, da este necesar fiecare să ne aducem aportul. Ca femeie și mamă a trecut prin toate, apoi a fost pusă la loc de cinste și își continuă activitatea. Ea a îndurat înaintea noastră cam tot ce poate îndura o femeie maxim pe Pământ și rămâne pildă Vie și Lucrătoare de Viață pentru fiecare atât în momentele dificile cât și în cele pline de bucurie. Noul Pământ este mintea care necesită resetare generală și noi programe prin noi credințe, adică informații cercetate și filtrate prin propriul filtru de conștiință că sfânta așteptare și uitare lipsesc din calendar.

Fericită este inima întoarsă la Dumnezeu … fericită este inima fiecărei femei. Am experimentat multe, de toate … da să simți așa profund iubirea Lui și darurile Lui este peste firesc, este din sfera beatitudinii și a plenitudinii. Și tu când ști ce este în sufletul tău și cui slujește acest suflet, indiferent de ce spun buzele oamenilor și a casnicilor, îți duci crucea în fiecare zi și ierți și soliciți iertare și pentru cei dragi și pentru semeni.

Te iubesc Iisuse Hristoase.

Preaiubite femei un gând pentru noi este să învățăm să ne accesăm virtuțile și să fie puse în slujba Binelui Divin și a numelui lui Iisus Hristos.

Urmează câteva texte culese și alese din scrierile Poetului Train Dorz.

Femeia

o inima

Doritul

_Angels and Archangels copy

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s